POGLEDAJTE KAKO SU ZADRUGARI RASKRINKOVALI MAJU MARINKOVIC I MARKA MARKOVICA !

POGLEDAJTE KAKO SU ZADRUGARI RASKRINKOVALI MAJU MARINKOVIC I MARKA MARKOVICA !

Diva Maja Marinković i bivša Stanija Dobrojević u posljednje su vrijeme sve bliže.

Sada su predstavili početno vrijeme svoje veze u TV drami bez scenarija.

– Što se nas tiče, savršeno je, družimo se odvojeno, samo su nam pčele glavni problem… Maja medonosna pčela – rekla je Maja.

– Iskreno, Maja i ja smo super društvo. Čega trebam biti svjestan? Pozivamo jedni druge. Pravo smo društvo – rekao je Marko.

– Ulažete li više energije s Majom, da li je to otkako se snalazite ili je to zbog toga što su Milica, Ana i Anita pale u zaborav – pitao je Miljan.

– Ana je moja družica i ne želim je izgubiti kao družicu. Također, Anita, ne tvrdim da znam puno o bilo čemu, već sam često o tome raspravljao. Milica, nemam pojma, ona je dodatno smanjila većinu, ako ne i sve veze sa mnom.

– Je li Maja bila usamljeni izbor, ako treba prošetati – upitao je Ša.

– Evo mogu malo reći. Pogrešno tumače naš odnos, ali mi smo istinski drugovi. Nazvali smo ga kokošinjac, zvuči odvratno i monstruozno, ali uistinu jest. Što se mene tiče, ja sam zapravo njegova družica – rekla je Maja.

– Na početku mi Miljan daje do znanja da ih je troje, Maja će Maja i kaže ima i četvrta osoba. Shvaćate da sam vidio potpuno istu stvar – rekao je reper.

– Nećemo sad o tome – rekao je Miljan.

– Rekao sam, sjećate se kad su me pitali da se odlučim za Emila, Uroša ili Marka. Nikome nisam dao zeleno svjetlo u tom dubokom smislu. Način na koji se smiješim, grlim, ljubim u obraz, ne znači da imam osjećaje. Doživio sam tonu ove sredine godine. Shvaćam da mi pojedinci baš i ne mogu biti tijesni u kućnom odnosu – rekla je Maja.

– Birajte između Cice, Jakija i Cakija – rekao je Miljan.

– Titus. Jako volim i cijenim svog Čorbu i njegovu obitelj – rekla je Maja.

– Za Emila su se povezivala brojna pričanja da gaji nekoliko osjećaja. Nisi dao objašnjenje i odmah si se banirao iz te priče. Jesi li mu zabranio tu kompanijsku priču – rekao je Ša.

– Nisam iz sestrinstva. Ne bi mi bio problem da sam zagrizla slučajno da je nešto točno, ja to kuham kao i drugi, isto tako mi pomaže da zapamtim Jakija – rekla je Maja.

 

admina