Ova poznata tehnika nije nezamjenjiva samo u takvom raspoloženju tijekom kuhanja. Lovorovo lišće također će biti dragocjeno u toaletu dok oblačite odjeću. Dovoljno je par komada da se vidi učinak. Stavite Lovorovo lišće u odjeću i vidite što će se dogoditi. Njihova aktivnost može biti prekrasna mala poslastica za vas

Obično smo pisali o iznenađujućim, kućnim strategijama koje svakodnevni život čine jednostavnijim. Velika većina njih nisu baš nova otkrića. To su stare dozvole koje su naše mame pripremale. Nedavno zapostavljeni, trenutno se vraćaju i ispadaju sve poznatiji. Jedan takav štos je dodavanje ravnog lista.

Vjerojatno razmišljate kako uzak list može pomoći pri pranju. Nema potrebe da se usredotočite na to da odjevni predmeti mirišu ili budu mekši. Utjecaj ovog sažetka na odijevanje prilično je jedinstven, ali jednako fascinantan. Mnogi pojedinci nemaju pojma o tome da ravni listovi mogu pomoći u zaštiti zasjenjene odjeće i ponovnom uspostavljanju njihovog jedinstvenog tona.

Lovorovo lišće možete staviti izravno u perilicu rublja, no učinak ćete znatno poboljšati ako ih stavite u zdjelu s vodom i namočite obojenu odjeću. Ovisno o količini odjeće, uzmite par ili dvanaest uskih listova, stavite ih u vodu i propuhajte.

U trenutku kada se voda malo ohladi, nakon 20-30 minuta apsorbirajte odjeću i ostavite je nekoliko sati. Možete ih povremeno izmiješati ručno za bolji učinak. Zatim, u tom trenutku, dobro iscijedite odjeću i operite je prema očekivanju u perilicama rublja ili na teži način.

Ovaj štos najbolje funkcionira s bijelom odjećom. Ovdje, u slučaju da suženi list ne pomogne, postoji nekoliko alternativnih načina koje možete pokušati. Jedan od njih je stavljanje dvije žlice soli u perilicu rublja. Već duže vrijeme koristi se za pranje draperija i ukrasnih namaza, jer je uspješno uklanjao mrlje i vraćao im snježnobijele tonove. Obično se učinkovito koristi za nijansirane teksture. Tada će vratiti raznolikost i spriječiti njegovo zamućenje.

Sjajno je shvatiti da uvalni list nije glavna strategija koja izvrsno funkcionira u zahodu. Papar također izvrsno djeluje prije nego što zamuti boju odjeće u perilicama rublja. To je stari redoviti način vrijedan. Zapravo se mora moći koristiti i za bijele i za obojene teksture. Ipak, u ovom trenutku nije gotovo.

Ako želite nositi tamnu i dosadnu odjeću, dodajte espresso ili čaj u svoju odjeću. Ovaj jednostavan, ekološki prihvatljiv trik omogućit će vam da sudjelujete u ozbiljnoj opskurnosti vašeg odjevnog predmeta broj jedan. Dovoljno je uliti četvrtinu čaše veće jakosti za ili espresso u komoru za pranje (bez baze). Ovo piće je izuzetno raznoliko i spriječit će da vam se odjeća zamagli. Proći će kao karakterističan ton. Jednostavno osigurajte da u bubnju imate samo tamne i dosadne stvari.

admina